Vi har altid fokus på at give vore kunder enkle, overskuelige og hurtige indsigter i udvalgte målmarkeder

Kundecase Sønderborg Forsyning


"Samarbejdet med 4B Research var meget tilfredsstillende. De har været gode til at følge op på opgaven samt at levere varen. Vi kunne komme i kontakt med 4B Research hurtigt og få tilrettet hvis der opstod mindre misforståelser. De var gode til at tage beslutninger og til at agere derudfra. Helt igennem en professionel behandling af opgaven.
Resultatet blev leveret i en overskuelig og enkelt opbygget PowerPoint, som hurtigt gav os overblikket. Vi fik et klart billede af hvem Sønderborg Forsyning når ud til iblandt vores kunder med en sorteringsguide, men også hvilke kunder der ikke læser i guiden, men selv søger informationen. Dette kan/vil vi benytte fremover i vores markedsføring."

"Jeg kan helt sikkert anbefale 4B Research."
 

Janni Hv. Jepsen
Kundechef Sønderborg Forsyning

/omnibus-byg-foraar-2016-(1)


 


 

Se hele kundecasen her: Sønderborg Forsyning
 

 
Fokus på det, der IKKE er der
24/07/17

Retter uden gluten, uden laktose, uden sukker og uden fedt, er det som restauranterne, hotellerne, kantinerne og de offentlige køkkener har mere og mere fokus på.

BIG data er som teenagesex
01/06/17

Alle taler om det, ingen ved rigtigt, hvordan de skal gøre det, men alle tror, at alle andre gør det, så alle hævder, at de gør det. Jeg taler naturligvis om big data.

TDC har set lyset!
08/05/17

Det er tungt og dyrt at behandle kundehenvendelser, der sker på baggrund af fejl, misforståelser eller reklamationer.

"Vi har mere end 10 års erfaring med værdiskabende markedsanalyser"