Vi har altid fokus på at give vore kunder enkle, overskuelige og hurtige indsigter i udvalgte målmarkeder

Hvem er 4B Research?

Vi er et analysefirma og vores formål er at hjælpe vores kunder med at lykkes endnu mere på de markeder, hvor de i forvejen er repræsenteret eller på nye markeder. Dette gør vi ved at hjælpe organisationer med at planlægge udvikling og vækst taget på basis af faktuelle oplysninger, som opnås gennem vores analyser - og vores analyser giver ikke bare vores kunder et øjebliksbillede. Nej, vi leverer ikke blot data, men et arbejdsredskab der hjælper til at træffe fremtidens beslutninger, da vi leverer resultaterne og de tilhørende løsninger i en enkel præsentation, som skaber et overblik og gør det nemt at arbejde videre med.

- og med os som jeres sparringspartner i hele processen er det jeres behov og ideer, som bliver omdrejningspunktet. Udbyttet bliver dermed brugbart og relevant til jeres behov. Dermed danner vores løsninger grundlag for at tage de rette fremtidige strategiske beslutninger.

 
Fokus på det, der IKKE er der
24/07/17

Retter uden gluten, uden laktose, uden sukker og uden fedt, er det som restauranterne, hotellerne, kantinerne og de offentlige køkkener har mere og mere fokus på.

BIG data er som teenagesex
01/06/17

Alle taler om det, ingen ved rigtigt, hvordan de skal gøre det, men alle tror, at alle andre gør det, så alle hævder, at de gør det. Jeg taler naturligvis om big data.

TDC har set lyset!
08/05/17

Det er tungt og dyrt at behandle kundehenvendelser, der sker på baggrund af fejl, misforståelser eller reklamationer.

"Vi har mere end 10 års erfaring med værdiskabende markedsanalyser"