Vi har altid fokus på at give vore kunder enkle, overskuelige og hurtige indsigter i udvalgte målmarkeder
Fokus på det, der IKKE er der
Dennis Blome - 24/07/17

Retter uden gluten, uden laktose, uden sukker og uden fedt, er det som restauranterne, hotellerne, kantinerne og de offentlige køkkener har mere og mere fokus på. ...

Læs mere
 
BIG data er som teenagesex
Dennis Blome - 01/06/17

Alle taler om det, ingen ved rigtigt, hvordan de skal gøre det, men alle tror, at alle andre gør det, så alle hævder, at de gør det. Jeg taler naturligvis om big data. ...

Læs mere
 
TDC har set lyset!
Dennis Blome - 08/05/17

Det er tungt og dyrt at behandle kundehenvendelser, der sker på baggrund af fejl, misforståelser eller reklamationer. ...

Læs mere
 
Food Service kunderne øger efterspørgslen på økologi
Dennis Blome - 15/01/17

Vore nyligt gennemførte Food Service Indeks viser igen nogle interessante tendenser i markedet. ...

Læs mere
 
Dataspecialist - udnyt jeres data optimalt
- 14/10/16

Lad os strukturere de data I allerede har, så I får dem udnyttet optimalt til mersalg og effektivisering. ...

Læs mere
 
Stor indsats for at mindske madspild i Food Service
Dennis Blome - 23/09/16

84% af køkkenerne i Food Service gør en ekstra indsats for at mindske madspild. ...

Læs mere
 
Håndværkere køber det, de plejer
Dennis Blome - 30/05/16

Den danske håndværker stoler på sin mavefornemmelse, når han skal ud og købe nyt. ...

Læs mere
 
Nyhedsbreve hitter blandt håndværkere
Dennis Blome - 14/03/16

Nyhedsbrevet vinder frem som nyhedskilde i byggebranchen og spås at få større betydning fremover. ...

Læs mere
 
Food Service - Kvalitet er vigtigere end prisen
- 09/02/16

En nyligt afsluttet undersøgelse afslører bl.a., at food service-branchen er loyale indkøbere, og at kvaliteten af råvarerne vægtes højere end prisen. ...

Læs mere
 
Håndværkere søger viden hos producenten
Dennis Blome - 02/02/16

Selvom danske håndværkere stadig foretrækker at handle i en fysisk butik, vælger flere og flere at søge produktinformation direkte hos producenten. ...

Læs mere
 

Side 1  2  3  4 
 
Fokus på det, der IKKE er der
24/07/17

Retter uden gluten, uden laktose, uden sukker og uden fedt, er det som restauranterne, hotellerne, kantinerne og de offentlige køkkener har mere og mere fokus på.

BIG data er som teenagesex
01/06/17

Alle taler om det, ingen ved rigtigt, hvordan de skal gøre det, men alle tror, at alle andre gør det, så alle hævder, at de gør det. Jeg taler naturligvis om big data.

TDC har set lyset!
08/05/17

Det er tungt og dyrt at behandle kundehenvendelser, der sker på baggrund af fejl, misforståelser eller reklamationer.

"Vi har mere end 10 års erfaring med værdiskabende markedsanalyser"