Vi har altid fokus på at give vore kunder enkle, overskuelige og hurtige indsigter i udvalgte målmarkeder

Forsyning

At levere el, vand og varme eller indsamle affald lyder måske simpelt, men det er langtfra tilfældet. Nye krav fra regering og Folketing, fokus på nye energiformer og nye måder at kommunikere på stiller store krav og tilbyder nye muligheder til forsyningsvirksomhederne.

Men hvordan løses opgaverne bedst? Skal affaldet i husstandene samles i poser eller nyudviklede spande? Skal genbrugspladserne have udvidede åbningstider? Skal borgerne have en sms med gode råd om, hvordan man sparer på el- og varmeforbruget? Hvad er den umiddelbare holdning til opsætning af en vindmøllepark?

Gennem de sidste 10 år har vi løst opgaver for mange aktører i forsyningsbranchen og vil også gerne hjælpe din organisation til at ramme plet med jeres tiltag, så I mest effektivt når de opstillede mål – til glæde for både borgerne og miljøet.

Afrapporteringen vil typisk være i PowerPoint-format - linket her er et eksempel på, hvordan sådan en PowerPoint kan se ud
.

 
Fokus på det, der IKKE er der
24/07/17

Retter uden gluten, uden laktose, uden sukker og uden fedt, er det som restauranterne, hotellerne, kantinerne og de offentlige køkkener har mere og mere fokus på.

BIG data er som teenagesex
01/06/17

Alle taler om det, ingen ved rigtigt, hvordan de skal gøre det, men alle tror, at alle andre gør det, så alle hævder, at de gør det. Jeg taler naturligvis om big data.

TDC har set lyset!
08/05/17

Det er tungt og dyrt at behandle kundehenvendelser, der sker på baggrund af fejl, misforståelser eller reklamationer.

"Vi har mere end 10 års erfaring med værdiskabende markedsanalyser"